همسر دانشمند شهید هسته ای عنوان کرد: ماجرای دختری که شهید علیمحمدی او را نمازخوان کرد
کرمی، همسر دانشمند شهید هسته ای در یادواره شهدای پردیس علوم دانشگاه تهران که به همت بسیج دانشجویی این دانشکده برگزار شد، به تبیین ویژگی های شخصیتی این شهید هسته ای پرداخت.
به گزارش خبرگزاری حیات؛ همسر شهید علیمحمدی با اشاره به خصوصیات اخلاقی شهید علیمحمدی گفت: شهید علیمحمدی همیشه در مذمت افراط و تفریط می گفت و خود ایشان هم هیچ گاه در دام افراط و تفریط گرفتار نشد.
کرمی در ادامه افزود: نباید جوری در مورد شهدا صحبت کرد که تصور شود شهدا موجوداتی دست نیافتنی هستند؛ بلکه شهدا در میان ما زندگی می کردند و از جنس ما بودند.
وی با اشاره به شیوه های شهید علیمحمدی در مدیریت، خاطر نشان کرد: در طول چند سال پایانی عمر ایشان، مناصب مدیریتی زیادی به ایشان پیشنهاد می شد ولی ایشان در ابتدا شرط میگذاشتند که سیاسی عمل نمی کنند. در عزل و نصب ها و در سایر امور مدیریتی، هرگز ایشان جناحی و سیاسی عمل نمی کردند. نکته ای که ایشان همیشه به آن تاکید داشتند، این بود که نباید بخاطر دنیای خود، آخرت را خراب کرد.
همسر شهید علیمحمدی با اشاره به علاقه این شهید به امام و انقلاب، اضافه کرد: ایشان همیشه علاقه شدیدی به امام راحل، انقلاب و مقام معظم رهبری داشتند و همه جا هم عنوان می کردند. در فتنه 88 هم تنها دغدغه و نگرانی این شهید، حفظ انقلاب بود.
کرمی به رابطه ایشان با دانشجویان اشاره کرد و گفت: در روزهای اول پس از شهادت شهید علیمحمدی، مادر یکی از دانشجویانی که شاگرد شهید علیمحمدی بود به منزل ما آمد و گفت که دخترش به چیزی معتقد نبود. اما مدتی پس از اینکه در کلاس های شهید علیمحمدی حاضر شد، و با ایشان بیشتر آشنا گردید، هم اهل نماز شد و هم بعد از مدتی روزه های خود را گرفت. چیزی که بیش از همه تعجب ما را برانگیخت این بود که دیدیم بعد از مدتی، دخترم حجاب کامل اسلامی را نیز رعایت می کند و این ها همه از تاثیرات شهید علیمحمدی بود.
وی افزود: دانشجوی دیگری ایشان داشتند که به بیماری خاصی مبتلا بود و باید روزهای سه شنبه به مرکز درمانی مراجعه می کردند. کلاس های دکتر علیمحمدی نیز روزهای یکشنبه و سه شنبه برگزار می شد. ایشان بعد از اینکه متوجه شدند این دانشجو چند هفته متوالی در کلاس ها غیبت می کند و علت را جویا شدند، کلاس های خود را به روز های شنبه و دوشنبه منتقل کردند. البته با این کار ایشان عملا روز جمعه خود را که همیشه با خانواده می گذراندند، از دست می دادند. چرا که حتما مقید بودند یک روز قبل از کلاس، مطالعه کنند و مطالب درسی خود را همیشه به روز نگاه می داشتند و هیچ گاه من به یاد ندارم که ایشان بدون مطالعه سر کلاس رفته باشند.
وی با اشاره به ویژگی دقیق بودن شهید علیمحمدی، گفت: سال 83 به همراه شهید علیمحمدی به سفر حج مشرف شدیم. در هتلی که بودیم، زوار از روحانی کاروان، قبله را پرسیدند و ایشان جهت قبله را به زوار گفتند. اما شهید علیمحمدی از روی سایه درختانی که رو به روی هتل بود، جهت دقیق قبله را فهمیدند و به روحانی کاروان گفتند که جهت را تصحیح نماید.
همسر شهید علیمحمدی خاطر نشان کرد: شهید علیمحمدی، قطعا به خاطر خدماتی که به صنعت هسته ای کشور کردند، به شهادت رسیدند. قطعات و لوازمی که توسط ایشان طراحی و ساخته شد و به صنعت هسته ای کمک کرد، حساسیت رژیم صهیونیستی را برانگیخت و موجب شد که ایشان در لیست ترور این رژیم جنایتکار قرار گیرد. کرمی در پایان اضافه کرد: تاکیدی که مقام معظم رهبری کردند باید مورد توجه همگان قرار گیرد و با همدلی و همزبانی، به دولت کمک کنیم تا از مشکلات عبور کند. اگر به این توصیه رهبر معظم انقلاب عمل شود، دشمنان نمی توانند خدشه ای به نظام و ملت ما وارد سازند.